Over André

 

“Delen doet Helen” 

Mijn naam is André Birkhoff (1963), Jongeren numeroloog,Spiritueel Healer en medium. Ik neem energiestromen waar die vanuit het universum rond mensen bestaan 

Ik heb geleerd deze te sturen waardoor ik mensen profijt kan laten hebben van hun positieve energiebagage of juist blokkades kan wegnemen. Pijnlijke plekken voel ik, en kan ik de aandacht geven die ze nodig hebben.

Met behulp van mijn gidsen, engelen en spiritueel team. kan ik met mijn intuïtieve vermogens energie bundelen, en breng ik door handoplegging licht en liefde op plekken waar daar een tekort aan is.Op deze manier activeert het lichaam zichzelf om te genezen en klachten op te heffen. Het lichaam zuivert zich van de emotionele en fysieke disbalans die is ontstaan door prikkels van buitenaf. 

Lichtheid 

Terugkijkend op mijn jeugd zie ik een hooggevoelige jongen die soms best moeite had met het  verwerken van de vele prikkels die mij onophoudelijk bereikten. Ik ging daar heel serieus mee om,  waardoor men mij ‘die donkere kijker’ noemde. Gelukkig heb ik donkere blik op latere leeftijd weten  om te zetten in een glimlach. Omdat mijn kijk op dingen is verlicht en mij dat vriendelijkheid heeft  gebracht. En omdat ik geloof in de kracht van humor. Want een lach brengt lichtheid. 

Humor 

Humor is belangrijk. Lachen maakt blij, het brengt hersengolven in een andere staat. Het  stelt je in staat dingen lichter te maken, hetgeen ook ik heb moeten leren. Die ervaringen uit het  eigen leven vormen denk ik ook de brug die ik kan slaan met de mensen die ik behandel. Zo  mag ik traumatische ervaringen uit mijn jeugd nu in positieve zin aanwenden bij kinderen en volwassenen met een  emotionele of fysieke disbalans. 

Numerologie

Numerologie (jongeren) is de leer van de getallen, aan de hand van jouw geboorte jaar en geboorte naam kunnen we bepalen wat voor jouw op dit moment belangrijk is, hoe kom jij het beste in je kracht wat zijn je uitdagingen en dus hoe je het beste met moeilijkheden kunt omgaan,Wanneer je er namelijk vanuit gaat dat je dat op dezelfde manier moet doen zoals je geleerd is. of maar mijn buurman doet het ook zo. dan ga je in tegen je natuurlijke staat van zijn en kost je dat veel energie doe je dat echter op een manier die voor jou het beste past dan kom je helemaal in je kracht te staan. bij de numerologie voel ik altijd van te voren in wat er bij jouw speelt op dit moment.

Healing 

Ik geef  een krachtige healing om de aura, het energieveld  rondom het fysieke lichaam, schoon te maken en zo blokkades en disharmonie op te sporen, te  analyseren en te behandelen. Tijdens een healingconsult herstellen we tevens de chakra’s, de  energiecentra in je lichaam van waaruit de energie over het lichaam verdeeld wordt. Het is de helende driehoek: contact met moeder aarde, de kosmos … en mijn handen. 

Medium 

Door de jaren heen ben ik mij steeds bewuster geworden van mijn hooggevoeligheid en ben  ik mij in mijn praktijk ook steeds meer als medium gaan inzetten. Door zo van mijn bijzondere  gave bewust te zijn en mij daarvoor open te stellen, krijg ik tijdens het magnetiseren ingevingen of  beelden die een aanwijzing kunnen zijn voor degene die behandeld wordt. Zo kan ik je als medium  helpen met eventuele vragen die je nog hebt voor een overleden dierbare. 

Vertrouwen 

Mijn behandelingen zijn gebaseerd op vertrouwen. Je bent bij mij letterlijk in veilige handen.  Je mag erop vertrouwen dat er sowieso voor je gezorgd wordt. Want hoe moeilijk je het ook hebt:  “Take your time. Everything has been taking care of”. Het enige dat van jou verlangd wordt, is open te  staan voor hulp. Dan komt de verbinding met jezelf vanzelf.