Medium consult

Spiritueel Medium 

Er is meer tussen hemel en aarde dan het blote oog kan waarnemen. Ook al zie je iets niet wil niet zeggen dat het er niet is. Als medium heb ik geleerd te aanvaarden dat overleden dierbare nog wel degelijk om ons heen zijn en ons kunnen helpen in het dagelijks leven wanneer wij maar bereid zijn de signalen en tekens te herkennen. Een spiritueel medium kan je daarbij helpen wanneer je nu nog met vragen zit.

Overleden dierbare  Zij  weten wie zij waren en wat kenmerkend voor hun is en welke herinnering jullie specifiek deelde voordat zij overgingen. Wat hun hobby’s waren en wat ze absoluut niet leuk vonden in dit leven. Zij kunnen ons vertellen over belevenissen die zij samen met ons hebben meegemaakt. Wat voor werk ze deden. En zij kunnen zich laten voelen met nog altijd dezelfde karaktertrekken.

Net zoals in het echte leven; met de ene heb je een klik en met een andere persoon voel je de klik niet. Zo werkt het ook tussen een client en een spiritueel medium. Dat is helemaal niet erg. In de spirituele wereld sturen ze de mensen naar het Medium waarvan zij denken dat dat een match is. Dit gebeurt onopgemerkt. Voor elk mens een geschikt Medium.