Jongeren Numerologie

 

 Ontdek je potentie, Ontsluit je geluk!

 Steeds meer jongeren onder druk, de GGZ kan   de massale toeloop niet aan en verwacht dat de druk nog zal toenemen! De maatregelen rond corona hebben de druk op onze, toch al zwaar belasten zorg, alleen maar doen toenemen. Val jij onder de groep jongeren die zich niet lekker in zijn vel voelt, verdrietig bent, boos of gefrustreerd en zich daardoor onbegrepen voelt? Dan is Jongeren numerologie voor jou mogelijk de oplossing.

In de Jongeren numerologie ben jij het middelpunt en kun je zien waar je kwaliteiten zitten, en het vertelt je hoe je om kunt gaan met je uitdagingen. Welk werk bij je past, of veel vrienden voor jouw belangrijk zijn of dat je meer het rustige type bent die tijd voor zichzelf nodig heeft. Welke lessen heb je te leren, of misschien blijkt wel dat je goed met geld kan omgaan of goed bent in feestjes organiseren of meer een leider bent! Zoek jij naar antwoorden op je vragen? Ontdek je Potentie met Jongeren numerologie en geef richting aan je leven en ontsluit je geluk! Dat word hard werken en met je hart werken!

Vraag vrijblijvend een kennismaking gesprek aan, dan kan ik je vertellen wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen.

“Te midden van de moeilijkheid ligt de mogelijkheid. We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.”

 ~ Albert Einstein

Wat is Jongeren Numerologie

De numerologie of getallenleer is een wiskundige wetenschap. In de 6e eeuw voor Christus maakte Pythagoras reeds gebruik van de leer der getallen. Daarbij is numerologie een afgeleide van het Joods kabbala en is de numerologie eveneens van gote betekenis geweest voor de Mixteken, Zapoteken, Azteken en Maya's. Deze vorm van orakelen werden gebruikt om een beter inzicht te krijgen in de persoonlijkheden en bepaalde gebeurtenissen.

Naast de getallen wordt in de Jongeren Numerologie ook gebruik gemaakt van dieren en kleuren. Een getal,een kleur of een dier kan sterk tot de verbeelding van mensen spreken. Alleen heeft de één meer met kleuren, de ander meer met getallen en/of dieren. Deze drie onderdelen kunnen inzichten en bewustwording in beweging zetten die erg krachtig zijn. Ze versterken elkaar.

Voor wie is Jongeren Numerologie 

De Jongeren Numerologie is in eerste instantie ontwikkeld voor Jongeren door Theo Jeukens.  Maar doordat de getallen door ons hele leven lopen, is Jongeren Numerologie geschikt voor alle leeftijds catogorieën. Het kan een leidraad en houvast geven in je leven.