Jongeren Numerologie

 

Neem Tijd voor jezelf *  Je gevoel tonen *  Neem initiatief *  Wordt zelfstandig *  Laat meer van jezelf zien * Laat je gevoelens zien *  Op elk gebied is vrijheid belangrijk voor jou *  Laat geld niet je leven beheersen *  Geef je grenzen voor jezelf aan *  Ontwikkel je kracht *  Het op tijd nemen van beslissingen en conflicten aangaan *  Je helpt het liefst andere mensen *  Je bent soms kwestbaar en gevoelig*

Zomaar een greep uit de Jongeren Numerologie-teksten die veel over jou kunnen zeggen. Misschien voel je je wel tot bepaalde teksten aangetrokken, dan zou het maar zo kunnen dat het correspondeert met één van je geboortecijfers.

Zou het niet fijn zijn om jouw talenten eigenschappen en valkuilen te kennen? Voordat je oud en grijs bent? Om zo een steuntje in de rug te krijgen en inzicht in wie je bent. Jongeren numerologie is dan zeker een kans voor jou.

Wat is Jongeren Numerologie

De numerologie of getallenleer is een wiskundige wetenschap. In de 6e eeuw voor Christus maakte Pythagoras reeds gebruik van de leer der getallen. Daarbij is numerologie een afgeleide van het Joods kabbala en is de numerologie eveneens van gote betekenis geweest voor de Mixteken, Zapoteken, Azteken en Maya's. Deze vorm van orakelen werden gebruikt om een beter inzicht te krijgen in de persoonlijkheden en bepaalde gebeurtenissen.

Naast de getallen wordt in de Jongeren Numerologie ook gebruik gemaakt van dieren en kleuren. Een getal,een kleur of een dier kan sterk tot de verbeelding van mensen spreken. Alleen heeft de één meer met kleuren, de ander meer met getallen en/of dieren. Deze drie onderdelen kunnen inzichten en bewustwording in beweging zetten die erg krachtig zijn. Ze versterken elkaar.

Voor wie is Jongeren Numerologie 

De Jongeren Numerologie is in eerste instantie ontwikkeld voor Jongeren door Theo Jeukens.  Maar doordat de getallen door ons hele leven lopen, is Jongeren Numerologie geschikt voor alle leeftijds catogorieën. Het kan een leidraad en houvast geven in je leven.