Essential Chakra Healing massage

 

Ieder mens heeft 7 basis chakra's. Dit zijn de energiecentra in ons lichaam, zij nemen energie op en verdelen dit over het lichaam. De 7 basis chakra's zijn buitengewoon ontvankelijk voor onze gedachten en gevoelens. Onuitgesproken woede of frustratie bijvoorbeeld kan zich ophopen als spanning in spieren. Door invloeden van buitenaf en door geïmplodeerde emotionele energie zoals bijvoorbeeld verdriet, angst of twijfel kan het chakrasysteem ook worden overbelast. Ze kan dan de balans verstoren en voorkomen dat we levensenergie op een positieve manier gebruiken.

Wat kan de Essential Chakra Healing massage voor u doen?

De Essential Chakra Healing Massage is een holistische, helende massage waarbij diverse essentiële oliën op een zacht ritmische aanraking op de voeten en rug worden aangebracht. De essentiële oliën gaan diep in het weefsel en geven doelgerichte ondersteuning waar nodig.

Het is een persoonlijk afgestemde massage in combinatie met een healing voor de 7 basischakra's.

Door jarenlange ervaring is de Essential Chakra Healing massage ontstaan...Een mooie combinatie van Healing en Masseren. Er wordt gebruik gemaakt van diverse massage bewegingen. Deze maken verbinding met jou, met jouw emotionele en rationele kant, zodat de blokkades loskomen. Daardoor wordt de weg vrijgemaakt en geeft dat jou innerlijke vrijheid. Door deze transformatie ervaar je inzichten en kan de levensenergie weer vrij stromen.

De combinatie van de 7 essentiële oliën en de 7 chakra's hebben een helend effect op het lichamelijk en geestelijk/emotioneel welzijn. Tijdens deze massage ervaar je dat je emotioneel en lichamelijk weer in je basisbalans komt zodat je je weer ontspannen in je hoofd en lichaam voelt.  

Tijdens deze holistische massage met essentiële oliën nodig ik je uit te focussen op mijn handen. Omdat je mijn handen volgt, voel je tegelijkertijd ook je eigen lichaam. Jij mag ervaren wat het met je doet. Een zachte, liefdevolle aanraking van de huid heeft veel effect. Het geeft ontspanning, aandacht, rust en vertrouwen. Een gevoel van veiligheid en geborgenheid.

Dat kan iedere keer weer anders zijn. Omdat jij je ook nooit hetzelfde voelt. Hierdoor is iedere massage anders en zal ook het effect van een massage elke keer weer anders zijn.
Doordat ik bewust geen totale lichaamsmassage geef, maar werk via je voeten en rug, is er nog meer focus. Meer focus geeft meer diepte, meer ontspanning. Het mooie is dat juist deze manier van masseren een groot effect heeft op je hele lichaam! Je hebt namelijk in het rug-gebied (en voeten) heel veel meridianen, je chakra's en energiepunten. Jouw energiesysteem is met heel je lichaam en energieveld (aura) verbonden.

Daarnaast zijn er vanuit dat energiesysteem ook verbindingen met de mensen en wereld om je heen. En via jouw energiesysteem wordt heel veel informatie door geven. Groot, klein, intens, subtiel. Soms heb je ervaringen die op dat moment zo heftig zijn voor je, dat die ervaring een direct effect heeft op jouw energiesysteem en lichaam. Die ervaring zet zich vast of zorgt voor een stagnatie van de energiestroom. Daar hoef je niet direct last van te hebben, maar vroeg of laat gaat je lichaam signalen geven. Eerst subtiel, en als je er niet op reageert, steeds nadrukkelijker. Tot jouw systeem uiteindelijk aan de noodrem trekt. Zodat je wel gedwongen wordt te gaan luisteren, voelen, ervaren en helen.

* Een Massage is het aanraken van lichaam, geest en ziel *

Praktijk Avana - Essential Chakra Healing methode

Ervaringen...

Bronja: Tijdens de massage heb ik door de geuren een mooie reis gemaakt door diverse landen zoals Egypte en India ..heerlijk ontspannend was de massage..in totale overgave kon ik de massage ervaren.

Wina: Ik zit nu na te genieten van de massage.. Toen jij na een tijdje je ene hand op mijn onderrug legde voelde die plek heel warm. Je andere hand legde je op mijn nek maar die voelde niet warm. Dat klopte ook zei jij ..want die plek was nog niet behandeld. Toen deze wel behandeld was voelde ook deze plek heerlijk warm. Later deed je Lemongrass op mijn rug toen zag ik een heel mooi warm geel licht. De hele dag en nu nog voel ik alles door werken. Bedankt hiervoor!

Anja: Het valt me op dat ik de afgelopen twee weken heerlijk vast slaap en ik zit lekker in mijn energie!

Ans: Ik heb je massage vanmiddag als heerlijk en geweldig heb ervaren. Graag zou ik nog een keer willen komen!

Astrid: Jouw massage mij erg goed heeft gedaan. Zoals ik je al zei voelde ik me een soort heel na de massage en dat gevoel heb ik nog steeds. Totaal ontspannen lichaam en geest. Heerlijk!