Ervaringen met Helga

Ik voel me een stuk beter dan de afgelopen dagen. Geen buikpijn meer en geen schouder/rugpijn meer...Dank je wel, Helga!

Jeanet

 

Met nekklachten heb ik mij bij jou gemeld voor een tijdje terug. Bij mij is dit al 2 jaar de zwakke plek in mijn lichaam. Dan weer wat meer last en dan weer minder. Stress en drukte is bij mij de oorzaak. Door de behandelingen ben ik mij weer beter gaan voelen en zijn de klachten die ik had verdwenen. Als je al wat langer klachten hebt is het altijd maar weer afwachten welke behandeling het beste voor je is op dat moment. Na 1 behandeling voelde ik mij alweer wat beter in mijn vel zitten en na 3 behandelingen was het over. Je voelt als het ware de krachten weer beter verdeeld worden over je lichaam. Het is de energie die je in je opneemt. Het ga je goed met je praktijk en mocht het nodig zijn kom ik mij weer melden. Bedankt dat ik zo snel terecht kon.

Cees


Ik heb Helga “ontdekt” in een periode waarin ik niet wist hoe ik mijn leven onder controle moest krijgen. Wel wist ik dat ik niet naar mijn huisarts wilde. Ik had wel allerlei lichamelijke klachten maar dat had een mentale oorzaak, ik was ervan overtuigd dat er met mijn lijf niks mis was. In die periode zag ik een kaartje van Helga bij de plaatselijke buurtsuper hangen. Heb het meegenomen en haar gelijk gebeld. Ik voelde dat zij mijn verhaal begreep. Inmiddels zijn we een groot aantal behandelingen verder. Het begon in eerste instantie met een healing. Helga vertelde dat zij ook een Metamorfose-behandeling kon en wilde geven zodat ik meer inzichten zou krijgen. Dat gebeurde ook. Er gebeurt veel, soms helemaal niet makkelijk maar uiteindelijk brengt het je wel waar je wezen wilt.

Alie


Soms heb je zoveel klachten dat je niet meer weet waarvoor je naar de huisarts moet. Mijn grootste klacht was al een jaar lang wekelijks last van migraine hebben. Waarschijnlijk kwam dit door onrust in mijn lijf. Wat moet je dan… Gewoon maar iets proberen. Toen las ik over de  Breuss-massage i.c.m. De Dorn-therapie bij Helga. De eerste afspraak was heel bijzonder. Het was niet vreemd, het was net of je thuis kwam. Een goed gevoel dus. Na een klein gesprekje geeft Helga mij aan dat het misschien beter is om te magnetiseren. Zo gezegd zo gedaan. Ik stond open voor alles. En als mensen dan spreken over dat er iets open ging. Ja dat klopt. Een uur lang liggen en mijn gevoel ging open. Heel vreemd maar echt waar. Ik heb nu na 3 behandelingen in een tijd van 3 mnd nog maar 2 x last van migraine gehad en mijn ademhaling is ook weer normaal. Hoe het kan?? Maakt niet uit!! Het geeft mij een goed gevoel.  RUST!

Germa


De reden dat ik contact gezocht heb met Helga, voor een behandeling, was omdat ik last had van hyperventilatie. Er gebeurde zoveel in mijn privéleven waardoor ik het overzicht kwijt raakte en ik hierdoor lichamelijke klachten kreeg. Helga kan met haar advies mij op een andere manier naar de situatie/probleem laten kijken. Samen met de behandeling helpt mij dit weer om nieuwe energie op te doen. Waardoor je sterker in je schoenen komt te staan en op een andere manier met de situatie om kunt leren gaan. Zelfs als het om een verdrietige en lastige situatie gaat.

Elles


Voordat ik bij Helga kwam had ik door verschillende omstandigheden veel onrust in mijn hoofd en lichaam. Ik heb een aantal keren de behandeling magnetiseren gehad, voor mij een bijzondere ervaring , alsof je weg zinkt in een gevoel van gewichtsloosheid en waar zelfs mijn hoofd even “leeg” was. Je voelt het warm worden zonder te zien waar Helga haar handen houdt en er daalt een diepe rust in je neer.

De Breuss massage vind ik vooral ontspannend voor mijn lichaam en geest. Doordat ik de behandelingen van Helga onderga heb ik wat meer rust in mezelf gekregen wat ook een betere uitwerking op mijn omgeving heeft.

Paula


“Enkele maanden geleden zat ik in een periode vol onrust, vragen en denkwerk en wilde ik graag, naast huisartscontrole, energetisch weer in balans komen.
Na enkele aura- en chakrahealingen voelde ik mij veel rustiger, meer geaard en in mijn hoofd minder vol.
Mijn energieveld werd opgeschoond en ik voelde direct verandering en verbetering.
De behandelingen van Helga voelden aan als een bad vol zachtheid, rust en liefdevolle energie. Een voelbare ondersteuning om weer in balans te komen.

Tevens was ik benieuwd hoe een metamorfosemassage mijn geblokkeerde energie weer in beweging kon brengen omtrent het thema “loslaten”.
Voor mij en mijn omgeving zijn verschuivingen na deze behandeling echt merkbaar.
Ik wil Helga enorm bedanken voor haar liefdevolle behandelingen.”

Petra.


“Door de enthousiaste verhalen van mijn moeder ben ik bij de praktijk van Helga terecht gekomen.
Ik voelde mij op dat moment verward, gekwetst, onrustig en wilde graag mijn balans terugvinden door vervelende situaties los te laten.
Helga heeft met mij een aura- en chakrahealing gedaan met edelstenen.
Na de behandelingen voelde ik mij rustiger, veel meer geaard en merkte ik dat ik beter in mijn vel zat.
Ik sta nu veel beter in mijn kracht. Ook hebben we nog even met elkaar gesproken en is mij veel duidelijk geworden.
Een echte energetische verwenning!”

Myrthe.


Zo’n 1,5 jaar geleden voelde ik me ongelukkig en had ik het gevoel dat ik vast zat. Ik wist niet meer wat te doen, wist niet meer wie ikzelf was. Had het gevoel dat ik van afstand naar mijn leven keek, was mezelf volledig kwijt. Via een vriendin kwam ik bij Helga terecht.

Moest ff een drempel over want ik was opgevoed met het idee dat magnetiseren niet oké is (vanuit een christelijke overtuiging) maar wist ook dat dit me opgelegd was en dat het niet bij mij hoorde. Ik voelde me na elke behandeling zeer rustig en de gesprekken gaven me andere inzichten, de energie ging weer stromen door mijn lichaam.

Wel dacht ik dat mijn rust zo’n 2 dagen na de behandeling weer terug bij af was. Nu was dat natuurlijk niet helemaal het geval maar ik wilde ook alles te snel, er gebeurde wel degelijk iets in mijn lichaam maar vooral in mijn gevoel. En niet alleen bij mij, bij mijn hele omgeving. Het heeft tijd nodig….

Na een aantal behandelingen gaf Helga mij de tip van hooggevoeligheid, ben het gelijk gaan googgelen en herkende hier veel in. Dingen gingen op zijn plek vallen, ben ook andere dingen gaan doen zoals regressie therapie en mindfulness (om al dat denken minder te laten worden) en het gaat een stuk beter met mij, mijn huwelijk en mijn gezin.

Was ook nieuwsgierig naar de 4-hands healing met André, heb ik nu 2x gedaan en dat waren fijne, heftige ervaringen. Heel confronterend maar zeer waardevol.

Ik werk nog steeds hard aan mezelf en hoop nog heel veel inzichten te krijgen, ben heel blij dat ik bij Helga weer openingen in lichaam en geest heb gekregen om veel bewuster te leven, mijn leven weer positief op te pakken en niet meer op afstand hoef toe te kijken.

Gerda


Zou nog even laten weten wat mijn ervaringen zijn geweest naar aanleiding van de sessie van Helga. De behandeling zelf heb ik als zeer prettig ervaren. Door een milde manipulatietechniek werd al snel zichtbaar dat het beenlengteverschil "verdwenen" was. Daarna heeft Helga de rugwervels onderhanden genomen.

Met de duimen zijn de wervels één voor één gemasseerd en werden omliggende blokkeringen weggemasseerd. Aansluitend heeft Helga de rug ingesmeerd met olie (diverse bestanddelen waaronder St Janskruid) en afgedekt met een soort papier. Als laatste werd ik nog energetisch behandeld (magnetiseren). Toen de behandeling afgelopen was had ik wel het gevoel dat er wat gebeurd was. Mijn rug voelde enigszins een beetje beurs aan en voelde me ontzettend loom.

Er werd geadviseerd om de "afvalstoffen in het lichaam " af te laten voeren door direct veel te drinken en het lichaam te ontzuren.  Volgende dag voelde ik me al een stuk bewegelijker en merkte dat de rugklachten waren afgenomen. Voor herhaling vatbaar deze (voor mij) nieuwe methode!!

Bart


Helga is een hele lieve goede ondernemende bekwame vrouw. Ze is goed in haar massages. Voelt goed aan hoe je je voelt wat je nodig hebt. Kan goed anticiperen. En geeft een hele fijne rust met zich mee. Je kan bij Helga goed ontspannen en mag alles vertellen aan haar een geeft daar waar nodig is fijne raad.

De aromamassage die ik bij haar volg, geeft mij een ontspanning van kruin tot teen. In mijn drukke werkleven is dit een aangename ontspanning en kom ik helemaal tot rust. De olie werkt tot weken erna door en voel een intense ontspanning van mijn hele lichaam. Kortom: Helga is een vriendelijk lief persoon die weet wat ze doet en is vooral erg bekwaam in wat ze kan doen. Ze is een vrouw uit duizenden. Ik kan niets anders dan lovend zijn over Helga. Wil je het ook proberen?
Dan zou ik zo snel mogelijk contact met haar opnemen  Tevens geeft ze op een hele rustige mooie omgeving haar massages. Daar wordt je al helemaal rustig van....

Sandra