Ervaringen met André

André weet tijdens een medium consult heel snel contact te leggen met dierbaren. Door zijn zachte, invoelende energie voelt het veilig hem toe te laten tot pijn en verdriet. Hij helpt om blokkades op te heffen waardoor emoties loskomen, die doorvoelt mogen worden en dan weer weg kunnen stromen. Dit proces bleef nog een paar dagen doorwerken waarna er een fijne rust en acceptatie over mij kwam. Heel hartelijk dank André.

Marianne

Wat ik heb mogen ervaren bij André is een heldere duidelijke en directe reading,je voelde direct mijn keel en dat werd ook direct geheeld. Via mijn stem in een gesprek voelde André helder aan wat nodig is op dat moment! Ook je stem was rustig en helend en je luisterde liefdevol en rustig naar mijn verhaal en reageerde daarop  door het  achterliggende of onderligende stuk naar boven te halen en dat aan te geven aan mij. Omdat het spirituele direct wordt vertaald naar het aardse"hoe kan ik er mee omgaan" kreeg ik direct een handvat dit gaf me direct weer de nodige extra innerlijke rust. De vertaling vond plaats via hedere duidelijk woorden. Via helder, horen, voelen, weten en ruiken heb je me goed kunnen helpen. Via jou derde oog zie je ook al beelden. Een zuivere lijn met 'de bron' is wat ik heb mogen ervaren Wowh! dank je wel!!

Thea Jade

 

Ik voelde me heel snel op mijn gemak en volkomen veilig bij André, waardoor ik me goed open kon stellen en André could work his magic. De blokkades inmijn energie werden op een rustige, warme manier opgeschoond zodat de boel weer kon gaan stromen. De 'evaluatie' die hij daarna gaf, was een schot in de roos. Ik ga zeker nog een keer!

Marianne

 

André is iemand met een zuivere ziel bij wie je je direct op je gemak voelt....Een concrete behandelvraag is niet nodig – André voelt direct aan wat erbij je speelt en handelt hier consciëntieus en met respect naar.De behandeling is fijn – terwijl André met zijn pendel en edelstenen in deweer gaat, lig ik, volkomen ontspannen, weg te doezelen. Na een uur is André klaar en voel ik me rustig en helder. Ik merk al snel welk effect de behandeling op me heeft – binnen een week voel ik dat er weer van alles gaat ‘stromen’, ik voel me energieker. Ook in mijn hoofd zijn er (onbewuste) blokkades opgeruimd. Ik heb het fijne gevoel dat ik de hele wereld weer aankan, ken je dat?

Eva 

 

"Vooraf had ik geen enkel idee hoe ik de behandeling zou vinden. Maar na de warme ontvangst en in de rustgevende sfeer gaf ik me snel over. Ik ervaarde een intense prikkeling op de plaatsen die werden gemagnetiseerd: vergelijkbaar met belletjes in een glas champagne! Ik kreeg het afwisselend koud en warm en kreeg duidelijke beelden in mijn hoofd die later, in het gesprek met jou, nog meer duiding kregen. Na afloop van de behandeling voelde ik als na een heerlijk intensieve yogales: lichamelijk ontspannen en mentaal opgefrist! Nu, later in de middag, voelde ik me rozig en bovenal ontspannen. Alsof puzzelstukjes die een beetje losgeraakt waren, weer helemaal op hun plek zijn. Dank je wel voor deze bijzondere ervaring!"

Nicoline

 

Sandra (43): “Ik heb al meerdere behandelingen bij André ondergaan en hier veel baat bij gehad. Ik ben rustiger en zelfverzekerder geworden. André stelt me op mijn gemak, ziet me zoals ik ben en stelt in het gesprekje vooraf de juiste vragen. Confronterend, maar accepterend en vaak spot on. Hierdoor krijg ik meer zelfinzicht en wordt mijn behandelvraag ook duidelijker. Tijdens de behandeling heb ik mijn ogen dicht, dus zie ik niet wat hij doet, maar voel des te meer. Bijzonder wat energie met je lijf kan doen. André gaat zeer bedachtzaam en respectvol te werk. Ik voel mij volkomen op mijn gemak en doezel vaak lekker weg, waardoor ik zeer ontspannen weer naar huis ga. In de dagen/weken na een behandeling merk ik vaak het verschil. Alsof er wat is opgeruimd. En dat is meestal precies dat wat opgeruimd kon/moest worden.Groet,

Sandra

 

Was ook nieuwsgierig naar de 4-hands healing met André, heb ik nu 2x gedaan en dat waren fijne, heftige ervaringen. Heel confronterend maar zeer waardevol.

Gerda

 

Ik heb een bijzondere ervaring mogen mee maken.. Al tijden is mijn darmwerking een regelrechte ramp.. en heb ik een hele moeilijke stoelgang.. Al tijdens het magnetiseren kwamen mijn darmen in beweging… dit alles is nu een dik half jaar geleden, en nog steeds ga ik nu keurig ELKE dag naar het toilet.. super wat een heerlijkheid!

Sylvia