Energetische Voet massage & de Chakra's

ENERGETISCHE VOETMASSAGE & DE CHAKRA'S  

Door de Energetische Voetmassage wordt je aandacht naar je voeten gebracht. Als je teveel in je hoofd zit, krijg je niet alleen hoofdpijn maar sta je ook minder stevig met beide benen op de grond.     

                                     Een Energetische Voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. 

Een Energetische Voetmassage geeft je rust en laat je stilstaan ​​bij jezelf. Je hebt vast wel eens gehoord van de term “aarden” als het gaat om tot rust komen. Het aanpakken van disbalans van lichaam en geest is waar een Energetische Voetmassage voor bedoeld is.

De Chakra's

Wortelchakra: De wortelchakra is rood. Je kan deze vinden aan de onderkant van je ruggenwervel, je stuitje. Deze chakra gaat helemaal over de verbinding die je hebt met de aarde en je fysieke lichaam.

Sacraalchakra: Deze chakra is Oranje. Veel mensen koppelen deze chakra aan je seksuele energie. Dat klopt helemaal. Maar ook je emoties zijn gekoppeld aan deze chakra. Als de energie hier vrij in stroomt, dan voel je balans in je emoties en de seksuele energie in je lichaam. 

Zonnevlechtchakra: De zonnevlechtchakra is Geel (toepasselijk met die naam!). Naar mijn idee wordt deze chakra het meest vergeten, terwijl het juist heel belangrijk is! De energie van de zonnevlecht is namelijk verbonden aan je ego en zelfvertrouwen. Als deze chakra dus helemaal in balans is, dan voel je goed en vol zelfvertrouwen.

Hartchakra: Deze chakra is Groen. Waarschijnlijk de meeste bekende chakra van de hele lijst. Hoewel je zou denken dat de kleur roze aan deze chakra is gekoppeld, is dat toch niet waar.  Natuurlijk is deze chakra gekoppeld aan liefde. Hoe vrij kan jij liefde geven en ontvangen laat zien hoe de energie in deze chakra stroomt.

                                 

Keelchakra: Deze chakra is Lichtblauw en gaat natuurlijk helemaal over communiceren. Heb je een brok in je keel? Dan voel je juist de chakra! Wanneer de energie vrij stroomt, dan kan je jezelf goed uiten naar anderen toe. Deze chakra is ook verbonden aan eerdere levens.

Derde Oog chakra:  Deze chakra (wordt ook wel de Voorhoofdchakra genoemd) is Donkerblauw. Wanneer je Derde Oog goed ontwikkelt is of helemaal open is, dan beschik je meestal over helderziendheid. Daarom is deze chakra ook nauw verbonden aan spirituele ontwikkeling en het krijgen van inzichten. Loop je vast in je spirituele ontwikkeling of wil je meer inzicht in je leven krijgen? Dan is het goed om naar deze chakra te kijken.

Kruinchakra: Deze chakra is Violet of paars. Deze chakra gaat helemaal over de connectie met het Goddelijke. De meeste channels krijgen vanuit hun kruinchakra de energieën door. Wil je dus meer contact maken met jouw spirituele team of Hogere Zelf? Dan is het belangrijk dat de energie in deze chakra vrij kan stromen.