Energetische Hoofd massage

Als het denken de overhand neemt zorgt dat voor spanningen in schouders, nek en hoofd. Bij een Energetische Hoofdmassage worden hoofd en het gehele lichaam op een natuurlijke manier van stress bevrijdt.

De massage richt zich op het losmaken van de blokkades in de spieren en de energiebanen. En ook op de energetische doorstroming in meridianen en chakra's. Kenmerk van een Energetische Massage is dat het een zachte en contactvolle manier van aanraken is. Zo krijgt het lichaam de tijd om zich te openen en te ontspannen.

Tijdens de energetische Hoofdmassage wordt zowel het gezicht, het hoofd en schouders gemasseerd. In de schouders en nek manifesteren zich meestal als eerste geestelijke spanning, die opgebouwd wordt in het hoofd.

De meeste mensen herkennen wel de uitdrukkingen "Te veel op je nek nemen" of "Ergens je hoofd over breken"  en gaan gebukt onder een zware geestelijke druk. Ervaar je door werk of privé (tijdelijke) hoge psychische belasting? Heb je last van futloosheid, concentratieproblemen of slaap je slecht? Een Energetische Hoofdmassage verlicht!

                                       

De massage duurt ongeveer 60 minuten. Er wordt bij de Energetische Hoofdmassage geen massageolie gebruikt.

De Energetische Hoofdmassage kan o.a. ingezet worden bij:
Slaapproblemen, Stress, Migraine, Spanningshoofdpijn, Clusterhoofdpijn, Concentratieproblemen, Opgekropte emoties.