André Birkhoff - Spiritueel Healer / Medium

Spiritueel Healer

Om tot een goed resultaat te komen stelt een Spiritueel healer zich af met lagen van een hoger bewustzijn. Na de afstemming waarbij er een vorm van trance optreed, gebruik ik verschillende technieken om blokkades weg te nemen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau zoals magnetiseren aura en chakra healing mediumschap en intuïtieve ingevingen. verder gebruik ik edelstenen, ratels, essentieel oliën en stem ter ondersteuning van een healing.

 

Spiritueel Medium 

Een medium is iemand die fungeert als doorgeefluik voor boodschappen, die van buiten de fysieke werkelijkheid komen. Zeg maar: van buiten wat wij met onze ogen kunnen zien. Zo iemand wordt ook wel paranormaal, of helderziend genoemd. het medium heeft contact met de ziel van een overleden dierbare.

 

4 Hands Healing

De 4 Hands healing wordt gezamelijk gegeven met Helga Sturkenboom. Met healing wordt ook het verwerken van trauma’s of andere psychologische schade bedoeld, die in dit leven of vorige levens zouden zijn opgelopen. Dus je begrijpt dan dat het effect des te groter en dieper is door 4 handen. Lees verder hier...