4 Hands Healing

De 4 Hands healing wordt gezamelijk gegeven door Helga Sturkenboom en André Birkhoff. 

 

Healing is een term die in de alternatieve geneeswijze wordt gebruikt als een verzamelnaam voor een groot scala aan therapeutische en paranormale behandelingen die men onder de behandeling van een therapeut kan ondergaan.

Met healing wordt ook het verwerken van trauma’s of andere psychologische schade bedoeld, die in dit leven of vorige levens zouden zijn opgelopen. Dus je begrijpt dan dat het effect des te groter en dieper is door 4 handen.

Gerda: Na mijn ervaringen met magnetiseren was ik nieuwsgierig naar de 4-hands healing die Helga samen met André geeft. Dit heb ik nu 2x gedaan en dat waren fijne, heftige ervaringen. Heel confronterend maar zeer waardevol.

 

Ieder mens (en ieder dier) heeft een energieveld rondom het fysieke lichaam, genaamd aura. Ook heeft ieder levend wezen chakra's, Dit zijn de energiecentra in ons lichaam, zijn nemen energie op en verdelen dit over het lichaam. Door invloeden van buitenaf, kunnenwij uit balans raken, met als gevolg disharmonie en (uiteindelijk) ziekte. Het doel van een Healing is om blokkades en disharmonie op te sporen. te analyseren en te behandelen.

Tijdens een healingconsult maken we de aura schoon en herstellen we de balans in de chakra’s. Het contact met de aarde en met de bron wordt hersteld en de energie kan weer vrij door het lichaam stromen. Door het doorgeven van de kosmische energie via onze handen, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en de klachten worden op een natuurlijke manier verholpen of verminderd

Een healing kan heel goed helpen bij o.a. rug-, nek- & schouderklachten, gewrichtspijnen, overbelasting & blessures, stressgerelateerde klachten (bijv. spanningshoofdpijn, slapeloosheid, spierverkrampingen), diverse stoornissen (bijv. angststoornissen, eetstoornissen), depressieve klachten, herstel na ziekte of na een operatie, enzovoort. Het is in te zetten bij iedere vorm van disbalans en pijn, zowel lichamelijk als geestelijk.

Een Healing kan zowel bij mensen als bij dieren ingezet worden, ongeacht leeftijd (ook bij jonge kinderen en baby’s). Een healing is heel goed te combineren met Kristal- & Edelsteentherapie, omdat deze natuurlijke geneeswijze de werking versterkt.

Uiteraard is een 4 Hands healing niet bedoeld als vervanging van een behandeling van een huisarts of specialist

Praktijk Avana - Aura en Chakra healing